Hyundai i20 va fi disponibil pe piata locala incepand cu a doua jumtate a lunii iulie, in doua versiuni de echipare, Comfort si Highway.
Modelul dispune de patru motorizari, 1,1 litri diesel 75 CP, 1.4 litri diesel 90 CP, 1,25 litri benzina 85 CP si 1,4 litri 100 CP.

Preturile pentru noul Hyundai i20 in Romania incep de la 9.862 euro cu TVA sau 7.212 euro cu TVA inclus cu trei tichete incluse.

In echiparea de baza masina vine cu sistemele ESP si VSM, 6 airbaguri standard, inchidere centralizata, computer de bord, aer conditionat sau radio CD cu MP3 si mufa auxiliara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri