Compania Lubexpert, distribuitor autorizat de lubrifianti Exxon Mobil in Romania, anunta intrarea pe doua noi piete, Ungaria si Slovacia.
Decizia de extindere a companiei Lubexpert in Ungaria si Slovacia a fost luata in urma anuntului de intentie al Exxon Mobil de a deservi cele doua piete prin intermediul unui distribuitor unic.

Lubexpert Romania a fost infiintata in 2002 si deserveste peste 1.500 clienti proprii si peste 4.500 clienti prin intermediul retelei Autonet Import.

Lubexpert Romania este furnizor pentru peste 100 de reprezentate auto din retelele VW, Nissan, Porsche, Skoda, Seat, Audi, Toyota, Dacia, Renault, etc. Lubexpert este de asemenea importator si furnizor pentru Volvo Trucks lubrifianti OEM.

Printre alti clienti importanti Lubexpert Romania sunt Metro, Praktiker, Real si OBI.

Anul trecut, firma a inregistrat o crestere a volumului distribuit de 11%, realizand o cifra de afaceri de aproximativ 60 milioane lei.

Distributia nationala este asigurata in 24 de ore prin intermediul flotei auto proprii si a celor 6 depozite regionale, avand o capacitate totala de stocare de 1.890.000 de litri.

In prezent compania are 65 de angajati care activeaza in filialele Lubexpert Romania din Bucuresti, Satu Mare, Iasi, Timisoara, Tg. Mure, Craiova, Cluj Napoca, Constanta, Brasov si Oradea.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri