Compania Lubexpert, distribuitor autorizat de lubrifianti Exxon Mobil in Romania, anunta intrarea pe doua noi piete, Ungaria si Slovacia.
Decizia de extindere a companiei Lubexpert in Ungaria si Slovacia a fost luata in urma anuntului de intentie al Exxon Mobil de a deservi cele doua piete prin intermediul unui distribuitor unic.

Lubexpert Romania a fost infiintata in 2002 si deserveste peste 1.500 clienti proprii si peste 4.500 clienti prin intermediul retelei Autonet Import.

Lubexpert Romania este furnizor pentru peste 100 de reprezentate auto din retelele VW, Nissan, Porsche, Skoda, Seat, Audi, Toyota, Dacia, Renault, etc. Lubexpert este de asemenea importator si furnizor pentru Volvo Trucks lubrifianti OEM.

Printre alti clienti importanti Lubexpert Romania sunt Metro, Praktiker, Real si OBI.

Anul trecut, firma a inregistrat o crestere a volumului distribuit de 11%, realizand o cifra de afaceri de aproximativ 60 milioane lei.

Distributia nationala este asigurata in 24 de ore prin intermediul flotei auto proprii si a celor 6 depozite regionale, avand o capacitate totala de stocare de 1.890.000 de litri.

In prezent compania are 65 de angajati care activeaza in filialele Lubexpert Romania din Bucuresti, Satu Mare, Iasi, Timisoara, Tg. Mure║, Craiova, Cluj Napoca, Constanta, Brasov si Oradea.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
OMV a amanat pentru 2019 decizia privind investitia in Marea Neagra