Administratia Fondului pentru Mediu a prevazut un buget de 57 milioane lei pentru a doua sesiune a Programului Rabla care porneste pe 8 august pentru persoanele fizice.
Fondurile permit scoaterea din uz a 15.000 de autoturisme mai vechi de 10 ani.

Sesiunea pentru persoanele juridice se afla in derulare fiind in etapa de depunere a dosarelor in perioada 23 aprilie-31 august 2012.

Ca si in 2010 si 2011, cuantumul primei de casare este 3.800 lei, fiind exprimata printr-un tichet cu valoare nominala. De asemenea, pentru achizitionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult 3 tichete valorice.

Prin Programul Rabla au fost casate in 2012 un numar de 25.964 de autoturisme mai vechi de 10 ani. In cadrul primei sesiuni a programului au fost achizitionate un numar de 8.006 de masini, dintre care 3.661 de productie autohtona.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri