In momentul in care Mercedes se hotaraste sa puna la bataie aconimul AMG, totul in jur prinde forta. Acesta este si cazul noii generatii a modelului E-Klasse.

Daca sunteti amatori de senzatii tari si vreti sa simtiti asta pe propria piele in spatele volanului unui E63 AMG, cel mai puternic E Klasse construi vreodata, aveti acum ocazia. Pachetul sport contine prize de aer mai largi, tevi de esapament cromate si jante din aliaj usor de 18 inch. In plus, sistemul de suspensii a fost intarit cu resorturi de otel, in timp ce directia a primit mai multa atentie pentru a deveni mai exacta.

In interior, tratamentul special continua cu o combinatie de culori care nu este disponibila pe celelalte versiuni. Pielea utilizata este prelucrata manual, scaunele primind forme mai bine gandite pentru un suport lateral suficient pana si pentru soferii pusi pe scandal. Un alt element specific AMG este volanul ergonomic sport.

Propulsorul de 514 cai este cuplat la o cutie 7G-Tronic Sport, care utlizata in varianta manuala castiga 0.2 secunde la acceleratie fata de restul modelelor din gama cu motor de 6.3 litri. Pretul pachetului variaza intre 4.611 euro si 5.365, in functie de echipare.