Automobile Bavaria a adus in Romania doua maxiscutere BMW Motorrad, modele C 600 Sport si C 650 GT, la un pret de 10.555 euro cu TVA, respectiv 10.888 euro cu TVA.

C 600 Sport are un motor cu 2 cilindri in linie de 647 cc si 60 CP. Scuterul de 250 kg atinge o viteza maxima de 175 km/h. Rezervorul este de 16 litri, din care rezerva 4 litri.

C 650 GT are aceleasi caracteristici tehnice cu C 600 Sport, insa are o greutate de 260 kg.

Ambele scutere BMW dispun de ABS in standard. Culorile C 600 Sport sunt albastru, negru si argintiu, iar cele ale modelului C 650 GT sunt crem, rosu si negru.

Gama de optiuni si accesorii include: parbriz reglabil electric, lumina de rulare pentru zi cu LED panou de instrumente multifunctational cu computer de bord, inchiderea centralizata.

Scuterele au transmisie continuu variabila si ambreiaj centrifugal, furca fata upside-down, frane flotante cu doua discuri pe fata, incalzire automata, frana de parcare integrata in suportul lateral.

Noile scutere vor fi prezentate in cadrul evenimentului Test Ride Days 2012 BMW & Husqvarna, intre 10-12 august, la sediul Automobile Bavaria din Baneasa.

BMW Motorrad ocupa prima pozitie pe piata locaIa de motociclete de peste 500 cmc cu o cota de piata de 35%. Vanzarile de motociclete BMW au crescut anul trecut cu 14% fata de 2010, la 72 de unitati.

In primul semestru, vanzarile BMW Motorrad la nivel global se ridica la 69.329 motociclete si maxiscutere, in scadere cu 3% fata de anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri