ATP Exodus, companie care comercializeaza din 1995 marcile MAN, Mercedes-Benz si Mazda, iar de anul trecut Opel, a inaugurat un nou centru autorizat la Oradea.

Investitia de 2,5 milioane de euro este intr-un showroom cu service de 2.200 mp pentru marcile Mercedes-Benz si Mazda, spatii pentru reparatia camioanelor si vehiculelor comerciale multibrand, dar si pentru vanzarea vehiculelor rulate.

In ciuda unui context economic si politic nefavorabil, compania si-a extins reteaua de distributie a pieselor pentru camioane, in prima jumatate a anului, cu inca trei sucursale, la Piatra Neamt, Targoviste si Botosani.

„Contrar tendintei generale de reducere a cheltuielilor, noi am decis sa mergem mai departe cu investitiile, chiar daca piata auto a continuat sa se contracte continuu pe fondul crizei economice globale si a unei cereri interne foarte reduse. Ramanem prudenti in ceea ce priveste cheltuielile, dar consideram ca motorul dezvoltarii unei companii pe termen lung sunt investitiile” a spus Mircea Cirt, directorul general al ATP Exodus.

Grupul ATP Exodus a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 71,3 milioane euro, in crestere cu 20% fata de 2010. Pe fondul unei contractii puternice a pietei auto locale, care a inregistrat o scadere cu aproximativ 16% comparativ cu primele sase luni ale anului trecut, compania se asteapta sa isi mentina in acest an vanzarile la nivelul celor din 2011.

Grupul ATP Exodus are o retea de 32 de sucursale la nivel national si alte noua in Bulgaria, Serbia si Ungaria, si o echipa de 650 de angajati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si