Bentley va construi un SUV bazat pe conceptul EXP 9F, a declarat Rodney Moore, directorul general Bentley Motors in Statele Unite ale Americii, cu toate ca parerile din piata auto nu au fost pozitive, designul fiind neatragator, scrie Automotive News.
SUV-ul ar putea fi produs la uzina din Crewe, Anglia. Modelul este realizat pe platforma lui Audi Q7, motorizarile fiind un V8 si un W12 de 600 CP. Pretul unui SUV Bentley ar putea depasi 240.000 de dolari.

La inceputul acestui an, CEO-ul Bentley Wolfgang Durheimer a spus ca daca SUV-ul va fi aprobat vanzarile ar putea fi de 3.500-5.000 de unitati pe an. Vanzarile marcii britanice anul trecut au fost de 7.000 de unitati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri