Opel primeste comenzi in Romania pentru noul Astra sedan, disponibil la un pret de pornire de 15.950 euro cu TVA pentru varianta cu motorul de 1.4 litri benzina 100 CP.

Lansarea noii caroserii in 4 usi a adus modificari de aspect pentru toate variantele Astra.

Pretul de pornire al Opel Astra 5 usi este de 15.850 euro cu TVA, in timp ce caroseria Sports Tourer porneste de la 16.700 euro cu TVA, ambele valori fiind valabile pentru motorizarea 1.4 litri benzina 100 CP. Totodata, in oferta Astra a fost introdus noul motor 2.0 BiTurbo CDTI de 195 cp.

Noul Astra sedan (lungime/latime/inaltime: 4.658/1.814/1.476 mm) are un ampatament de 2.685 mm. Portbagajul sau separat ofera un volum de 460 de litri - cu 90 de litri mai mult decat modelul cu cinci usi. Prin rabatarea fractionata a scaunelor din spate in raport de 60:40, volumul portbagajului poate fi sporit pana la maxim 1.010 litri.

Iluminarea frontala adaptiva (AFL+) cu faruri bi-xenon si o gama de functii de iluminare sofisticate, inclusiv distributia variabila a luminii, iluminarea in curbe, iluminarea in viraje si asistentul pentru faza lunga imbunatatesc si mai mult siguranta activa.

Aproximativ o treime din toate autovehiculele Opel vandute sunt modele Astra. Opel se afla acum la cea de-a zecea generatie de autovehicule din clasa compacta si la cea de-a patra generatie a modelului Astra, care a atras peste 700.000 de clienti din toata Europa.

Modelul Astra este al treilea cel mai bine vandut model din Europa (si al doilea in Germania) in clasamentul vanzarilor in cel mai mare segment european de autovehicule, acoperind aproape un sfert din piata totala.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Programul Rabla demareaza pe 12 aprilie. Iata ce masini puteti cumpara