Conducerea Diviziei Post-Vanzare a companiei Mercedes-Benz Romania a fost preluata din luna iulie de catre Rolf Rosendaal, care il inlocuieste pe Philipp Hagenburger.
Philipp Hagenburger va ocupa functia de CEO Mercedes-Benz Egipt.

Printre cele mai importante atributii ale directorului de servicii post-vanzare sunt gestionarea retelei de service-uri, coordonarea departamentelor After-Sales: piese de schimb – logistica, marketing si vanzari; service – suport tehnic, garantii, service24h si mobilitate; scolarizare – programe de training tehnic si de vanzari pentru intreaga retea, prin centrul de scolarizare de la Chitila.

Rolf Rosendaal si-a inceput cariera intr-o filiala din Germania a organizatiei si a coordonat proiecte Mercedes-Benz in America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa si Europa de Est. Experienta sa internationala a fost completata ulterior prin misiunea din Liban, unde a avut functia de Parts Manager (director divizie Piese de Schimb).

Mercedes are in Romania peste 30 de centre service.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri