Ford aduce la Salonul Auto de la Paris varianta restilizata a modelului Fiesta, care primeste si motorul de 1 litru EcoBoost.
Noutatile versiunii facelift sunt faruri noi cu lumini de zi cu LED, o noua grila frontala, o capota remodelata si un design nou pentru jante.

Modificarile la interior vizeaza culorile ceasurilor de bord, volanul, comenzile pentru climatizare, geamuri si oglinzi.

Tehnologiile de pe noul Fiesta vor fi Active City Stop – sistem care evita accidentele in oras la viteza mica, SYNC – comenzi vocale, Emergency Assistance, sistemul de control parental MyKey – limita de viteza pentru copii, nivelul de sunet pentru casetofon, sau dezactivarea instalatiei auto daca nu sunt cuplate centurile de siguranta.

Fiesta este la a sasea generatie, modelul a fost lansat in anul 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri