Mini extinde gama anul viitor cu un model nou, al doilea autoturism al marcii cu tractiune integrala, denumit Paceman.

MINI Paceman este primul Sports Activity Coupe din segmentul compact premium.

Cea mai atractiva particularitate a celui de-al saptelea model o reprezinta stopurile care, in premiera pentru MINI, au un design orizontal.

Motoarele pe benzina disponibile pentru MINI Cooper Paceman si MINI Cooper S Paceman si versiunile diesel de la MINI Cooper D Paceman si MINI Cooper SD Paceman acopera puteri cuprinse intre 112 CP si 184 CP. Toate aceste motoare sunt combinate in echiparea standard cu o transmisie manuala cu sase trepte, chiar daca optional este disponibila si o cutie de viteze automata cu sase rapoarte.

Sistemul de tractiune integrala MINI ALL4 se afla in echiparea variantelor MINI Cooper S Paceman, MINI Cooper SD Paceman si MINI Cooper D Paceman. Se intentioneaza si realizarea unei versiuni MINI John Cooper Works Paceman.

Specificatia standard MINI Paceman va include si suspensie sport, cu garda redusa.

MINI Cooper S Paceman accelereaza de la 0 la 100 km/h in 7,5 secunde (cu transmisie automata: 7,8 secunde), pentru a ajunge la o viteza maxima de 217 km/h (212 km/h).

Prin rabatarea scaunelor din spate, capacitatea portbagajului MINI Paceman se extinde de la 330 la un maxim de 1.080 de litri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
MINI Paceman este in showroom-uri. Afla cat costa