EVW Holding, unic importator al camioanelor DAF, vrea anul acesta o cota de piata de 19,8% pe segmentul de vehicule comericale.
„Prioritatile companiei pentru perioada urmatoare sunt finalizarea proiectelor de dezvoltare demarate in 2011 si mentinerea cotei de piata intr-un mediu economic provocator. Pentru anul 2012 targetam si vom atinge o cota de piata de 19,8% pe piata de vehicule comerciale”, a declarat Gabriel Stanciu, directorul operational (COO) al companiei.

In septembrie, EVW Holding si-a prelungit contractul de parteneriat cu DAF, Tatra si Isuzu.

"Pe termen lung, EVW Holding vizeaza o dezvoltare organica”, mentioneaza Dragos Birlea, chairman of management board.

In perioada 2011-2012, compania si-a extins reteaua teritoriala si si-a modernizat sediile.

EVW Holding a vandut anul trecut peste 500 de camioane noi și 200 rulate, estimarile mentinandu-se similare si pentru anul in curs, cu toate ca piața de camioane este in scadere nu numai in Romania, ci și in toata Europa.

Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 293 milioane de lei. Firma dispune de noua reprezentante operationale in Cluj Est, Cluj Vest, Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Constanta, Craiova si Pitesti.

Cu o echipa de peste 450 de angajati, EVW Holding gestioneaza un portofoliu de peste 5.000 de clienti in intreaga tara. Compania comercializeaza camioane noi si rulate, piese de schimb pentru orice tip de camion si semiremorca, anvelope si asigura activitati post-vanzare pentru autocamioane noi si second hand.

EVW Holding este o companie cu capital mixt romano-olandez, cei trei actionari ai firmei fiind Ad van Wijk, Gheorghe Chita si Mircea Muresan, care detin impreuna si compania de transport si logistica Logistic E van Wijk.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri