Kia a devenit masina oficiala si partenerul oficial al Federatiei Romane de Tenis. Importatorul oficial in Romania al autovehiculelor Kia, a anuntat semnarea acordului de asociere cu Federatia Romana de Tenis. Pentru urmatorii trei ani, Kia va fi masina oficiala si partenerul oficial al FRT.

Kia Motors, sponsor oficial al Davis Cup si sponsor principal al Australian Open, prin asocierea cu FRT isi reafirma loialitatea fata de sportul alb.

Parteneriatul cu tenisul, inceput in 2001 prin asocierea cu Australian Open, a fost intarit prin asocierea in 2003 cu cea mai mare competitie internationala pentru echipe, Davis Cup, an in care Kia a obtinut statutul de Official Car. Anul acesta, parteneriatul cu Davis Cup a fost prelungit pina in 2008.

Cu ocazia conferintei de presa organizata de FRT pentru anuntarea startului editiei 2006 a Circuitului International de Tenis al Romaniei si prezentarea partenerilor oficiali ai federatiei, Dl. Dan Chitaru, Director General Kia Romauto, a declarat: Asocierea marcii Kia Motors cu tenisul s-a dovedit a fi o componenta importanta in sustinerea ritmului de crestere in Europa si in comunicarea valorilor marcii catre milioanele de fani. Parteneriatul cu FRT trebuie interpretat ca o aliniere a strategiei noastre de marketing la linia europeana si o initiativa sincera de sustinere a tenisului, sport cu performante si traditie in Romania.

Ilie Nastase, presedinte FRT, a declarat: Suntem multumiti ca marca Kia Motors a decis sa se asocieze cu tenisul si in Romania. Sunt un partener important si sunt convins ca vom avea o relatie trainica si plina de succese.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri