Pirelli lanseaza pe piata europeana noua gama de anvelope pentru camioane ST:01 Neverending Energy.

Prima dimensiune a gamei ST:01 Neverending Energy (385/65 R 22.5) va fi disponibila la vanzare in Europa pana la sfarsitul anului 2012. In ianuarie 2013 va fi urmata de385/55 R 22.5.

Dezvoltata special pentru remorci si semi-remorci, ST:01 Neverending Energy este prima anvelopa Pirelli care a primit punctajul „AA” de la noul organism european de testare, pentru rezistenta scazuta la rulare si pentru nivelul ridicat de aderenta pe suprafete umede.

Avantajele pentru flote sunt numeroase, in cazul unui vehicul compus dintr-un cap tractor si o remorca, anvelopele remorcii genereaza 50% din rezistenta la rulare a tuturor anvelopelor.

Avantajele anvelopei ST:01 Neverending Energy sunt design-ul benzii de rulare, amestecul dublu de cauciuc cu continut ridicat de silicon care reduce acumularea de caldura si, prin urmare, rezistenta la rulare, garantand mai multa rezistenta in cazul unor rupturi si o viata mai lunga a anvelopei, profilul si geometria flancurilor si a talonului anvelopei, care sunt complet noi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cefin Trucks: Mediul online este pe un trend ascendent