Premierul Victor Ponta a anuntat ca i-a solicitat ministrului Transporturilor sa prezinte Guvernului proiectul unei noi licitatii pentru taximetrie la aeroportul Henri Coanda-Otopeni, care sa reglementeze mult mai clar aceasta activitate, conform Mediafax.
"In sedinta de guvern ne-au fost prezentate masurile pentru cresterea sigurantei in zona aeroportului si i-am cerut ministrului proiectul unei noi licitatii, cum a fost pe vremuri, in care sa fie mult mai clar reglementata toata activitatea de taximetrie", a spus Ponta la Pro TV.

In urma cu trei saptamani, premierul a anuntat ca Guvernul va reglementa prin hotarare modul de desfasurare a taximetriei la Aeroportul Henri Coanda-Otopeni.

In seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judetul Ilfov, intr-o zona impadurita, in imediata apropiere a unui drum public (DN1), Nicolae Vlad a ucis-o pe Yurika M. (cetatean japonez), cauza mortii victimei fiind reprezentata de asfixia mecanica prin comprimare cervico-toracala, a explicat Ministerul Public.

Japoneza a fost abordata de Nicolae Vlad la scurt timp dupa ce a coborat din avion, la Aeroportul International Henri Coanda, el propunandu-i s-o duca cu taxiul la locul de destinatie. Insa tanara si Vlad au coborat la marginea padurii, unde doua zile mai tarziu femeia a fost gasita moarta.

Directorul general al companiei Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost demis, in 31 august, de catre ministrul Transporturilor, ca urmare a scandalului privind siguranta celor care tranziteaza aeroportul Otopeni, izbucnit dupa uciderea studentei japoneze.

La inceputul lunii octombrie, ministrul de Interne a anuntat ca Aeroportul Otopeni are un post permanent al Jandarmiei Romane, unde vor lucra 31 de jandarmi, si ca fortele de securitate au fost reorganizate astfel incat cei care vin pe acest aeroport sa se simta in siguranta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri