Pentru nivelul ridicat al calitatii in procesul de productie, Gearbox a primit Premiul Volkswagen Group pentru Excelenta.

Gearbox del Prat, divizie aflata complet sub controlul SEAT, a fost distinsa cu Premiul Volkswagen Group pentru Excelenta. Distinctia pentru realizari deosebite in domeniul afacerilor a fost acordata ca recunoastere a calitatii procesului de fabricatie si a produselor realizate de compania ce produce cutii de viteze.

Falko Schling, director de calitate in Volkswagen Group, a oferit premiul directorului de productie de la Gearbox, Kai Gehring, la ceremonia ce a avut loc la sediul companiei din El Prat de Llobregat, eveniment la care au participat mi multi membri ai Comitetului Executiv SEAT.

In mod deosebit, Falko Schling a vrut sa evidentieze "efortul exemplar depus de Gearbox in implementarea celui mai inalt nivel de calitate in cadrul Consortiului, astfel incat multumirea clientilor sa ajunga la cel mai inalt grad". Complementar, Wolfram Thomas - presedinte al Consiliului Director de la Gearbox si vicepresedinte pe parte de productie la SEAT, si-a exprimat satisfactia pentru un premiu care "ofera sustinere pentru angajament ferm din partea Gearbox, ceea ce ajuta la atingerea excelentei in activitatile zilnice si reprezinta o conditie obligatorie pentru indeplinirea obiectivelor viitoare".

Noi cutii de viteze

Premiul Volkswagen pentru Excelenta este o distinctie anuala acordata ca recunoastere a performantelor reusite de companiile grupului pentru modul in care ating un nivel optim de calitate in diferite etape ale procesului de fabricatie, coroborat cu perfectiunea in relatiile cu clientii. Un accent aparte este pus pe gradul de indeplinire a obiectivelor in acest domeniu - nivel ce este stabilit de Volkswagen Group - impreuna cu optimizarea costurilor.

Cum Gearbox a fost unul din actorii principali in aceste sectoare, inaintea altor centre de productie din cadrul Volkswagen Group, prin aceasta s-a dorit a se face o apreciere a muncii deosebite pe care compania a depus-o in producerea cutiilor de viteze pentru SEAT si alte marci ale grupului la facilitatile din El Prat de Llobregat, cu incepere din 1980.

Ca o dovada clara a increderii pe care o are in activitatea companiei, Volkswagen Group a acordat productia a doua noi tipuri de cutii de viteze, pe langa cea care se afla deja in fabricatie. Realizarea unuia din modelele noi va incepe in luna mai, iar cealalta in cursul anului viitor. Astfel, la finalul lui 2007, Gearbox, care are circa 960 de angajati, va produce trei tipuri de cutii de viteze ce vor fi montate pe gamele SEAT Altea, Toledo si Len, pe Volkswagen Golf, precum si pe alte modele.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri