Conducatorii auto din Romania pot achita taxa de drum catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania prin intermediul telefonului mobil, accesand aplicatia lansata de site-ul e-rovinieta.ro si disponibila pentru principalele sisteme de operare smartphones de pe piata in acest moment - iOS, Android si Windows Phone, informeaza Jurnalul.ro.
"Aplicatia este gratuita si poate fi folosita de orice terminal cu o conexiune la internet. Orice persoana fizica sau juridica poate utiliza aplicatiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un numar nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate in functie de datele proprii, care, o data introduse, sunt inmagazinate spre a fi folosite cu usurinta pentru comenzi viitoare. Aplicatiile salveaza de asemenea si rovinietele emise, ajutand utilizatorul sa vada in permanenta statusul comenzii si sa poata face o evidenta si un management al rovinietelor: data incepere, validitate etc", a declarat Radu Dinescu,secretar general al Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, conform Agerpres.

Afla mai multe pe Jurnalul.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri