Directia de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei vrea ca o parte din principalele bulevarde sa primeasca sensuri unice pana la sfarsitul anului, scrie b365.realitatea.net.
Calea Floreasca: sens unic de la Soseaua Stefan cel Mare catre Nord, pana la strada Glinka.

“Pe Calea Floreasca va fi permisa circulatia in ambele sensuri doar pentru mijloacele de transport in comun, taxiuri si masinile de interventie 112. Vor fi trei benzi cu sens unic destinate tuturor autovehiculelor si o banda pe sens invers destinata strict autobuzelor, taxiurilor si mijloacelor de interventie", a precizat pentru b365 Ion Dedu, seful Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei.

Bulevardul Barbu Vacarescu: sens unic de la intersectia cu Bd. Lacul Tei, circulatia se va desfasura in sens unic pe directia spre Nord, pana la intersectia cu Sos. Pipera.

"Vrem sa mutam linia de tramvai de pe mijlocul strazii, pe margine. Astfel, ambele linii de tramvai vor fi mutate langa trotuar. Va fi realizat si un peron inverzit", a explicat directorul Ion Dedu.

Bdulevardul Lacul Tei: sens unic dinspre Doamna Ghica catre Barbu Vacarescu.

Calea Dorobantilor: sens unic de la Sos. Stefan cel Mare catre Piata Al. Lahovary.

Bd. Pache Protopopescu: sens unic dinspre Piata Pache Protopopescu catre intersectia cu Soseaua Pantelimon.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri