CNADNR are un buget de 250 milioane lei pentru contractele de deszapezire din aceasta iarna, mai mic cu peste 15% fata de nivelul fondurilor platite iarna trecuta, care s-au ridicat la 300 milioane lei, a declarat agentiei Mediafax directorul general al CNADNR, Mircea Pop.
"Bugetul pentru iarna 2012-2013 este de 250 milioane lei. Cheltuielile de iarna trecuta s-au ridicat la 300 milioane lei", a spus seful CNADNR.

Potrivit datelor transmise agentiei Mediafax de Compania de Drumuri, printre companiile contractate pentru lucrarile de deszapezire din aceasta iarna se numara unii dintre cei mai mari constructori locali, precum Spedition UMB si Tehnostrade, detinute de Dorinel Umbrarescu, Romstrade (Nelu Iordache), Delta ACM (Florea Diaconu) sau Pa&Co (Costel Casuneanu).

CNADNR, cu sediul central in Bucuresti, este organizata in teritoriu in sapte directii regionale de drumuri si poduri, la Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta.

Potrivit companiei, pana in prezent au fost incheiate majoritatea contractelor necesare pentru lucrarile de deszapezire, existand si cazuri in care procedurile de atribuire sunt in derulare, fiind reluate din cauza interesului scazut sau ofertelor neconforme venite din partea firmelor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri