Guvernul va rezilia contractele cu firmele care nu isi indeplinesc obligatiile de deszapezire a drumurilor, iar reprezentantii acestora vor putea actiona statul in judecata daca se vor simti nedreptatiti, a declarat, luni, premierul Victor Ponta, transmite wwww.mediafax.ro.
"Sunt probleme in special la contractele cu firmele private pentru deszapeziri si nu mai stam pe ganduri: le reziliem contractele. Daca au contracte si nu sunt in stare sa deszapezeasca, asta e, le reziliem si sa ne dea in judecata daca se simt nedreptatiti, dar nu stam cu portiuni de drum la care avem teoretic responsabili si practic nu", a spus Ponta la comandamentul de iarna convocat luni la Guvern.

El a aratat ca in zona de vest, respectiv Timis, Caras-Severin, Arad, Mehedinti, au fost inregistrate probleme foarte mari din cauza viscolului si a aratat ca si celelalte judete trebuie sa fie pregatite pentru fenomenele de iarna.

Premierul a amintit ca autoritatile vor inchide drumurile rutiere acolo unde este cazul.

"Mare atentie week-end-ul viitor la alte statiuni montane. Stiu foarte bine zona, cine se duce la Ranca iarna stie ca are toate sansele sa nu mai coboare. Am facut drumul ala de o mie de ori si nu il deszapezeste nimeni, nici Armata americana, cand e zapada uriasa. Cred ca e valabil si in alte statiuni. Trebuie sa ii informam pe oameni despre vreme si ca, pana la urma, isi asuma riscul sa isi prelungeasca week-end-ul pana cand reusim sa deblocam drumurile", a adaugat seful Guvernului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri