Administratia Strazilor Bucuresti a incheiat cu o asociere condusa de firma Dumava Semnalizare un acord-cadru de 197 milioane lei (43,7 milioane euro), fara TVA, pentru lucrari de proiectare, executie si administrare a semnalizarii rutiere, scrie Mediafax.
"Acordul cadru presupune proiectare, executie si administrare lucrari de semnalizare rutiera orizontala (marcaje rutiere termoplastice alb/galben) si verticala (indicatoare rutiere, mijloace auxiliare de semnalizare) care vor fi executate pe strazile si parcarile aflate in administrarea Administratiei Strazilor, limitatoare de viteza, benzi rezonatoare, separatoare de sensuri pentru a preveni viteza peste limita legala in trafic, indicatoare de orientare rutiera amplasate pe console si portaluri, dar si marcaje rutiere conventionale pentru strazile ce urmeaza sa intre in reabilitare sau intretinere", se arata intr-un anunt al autoritatii contractante.

Asocierea castigatoare este formata din firmele Dumava Semnalizare, Vesta Investment si Primacons Group.

Dumava Semnalizare a fost infiintata in 2007, fiind specializata in executia lucrarilor de marcaje rutiere, livrarea si montarea indicatoarelor rutiere si semaforizare terestra si suspendata. Firma, detinuta de Stelian Marius Varghida, a castigat la finele anului 2009, in asociere cu UTI Traffic Management, un contract de aproape cinci milioane euro pentru realizarea pistelor pentru biciclisti in Capitala.

Printre beneficiarii companiei se numara Administratia Strazilor Bucuresti, Consiliul Judetean Dambovita, Consiliul Judetean Ilfov sau asocierea Astaldi - FCC.

Vesta Investment este controlata de omul de afaceri Radu Spirea si produce echipamente de siguranta in transporturi.
Primacons Group asigura servicii de inginerie si consultanta tehnica.

Proiectul a fost atribuit la inceputul lunii noiembrie prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Administratia Strazilor Bucuresti a primit trei oferte pentru aceste lucrari, evaluate initial la 198 milioane lei, fara TVA.

Acordul are o durata de patru ani si va fi finantat de la bugetul local.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri