Aproape o suta de accidente rutiere, din care 17 s-au soldat cu ranirea unor persoane, s-au produs din cauza poleiului, pe raza a opt judete si in Capitala, intre orele 5.00 si 12.00, a informat sefului Directiei Politiei Rutiere, chestorul Lucian Dinita.

Potrivit sefului Directiei Politiei Rutiere, in tara s-au produs de la ora 5.00 si pana la 12.00, un numar de 77 de tamponari si 17 accidente cu ranire, in judetele aflate sub avertizare de Cod galben de polei, respectiv in Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, dar si in municipiul Bucuresti, unde au avut loc doua tamponari, fara victime, scrie Mediafax.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de polei valabila vineri dimineata, pentru sudul judetelor Arges, Dambovita si Prahova, inclusiv autostrada A1, A3 si drumurile nationale aferente, precum si pe arii relativ extinse in judetele Dolj, Olt, Valcea si Gorj (inculsiv municipiile Craiova, Slatina, Rm. Valcea si Tg. Jiu), izolat in judetul Mehedinti, dar si pe arii extinse in judetele Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Ilfov si municipiul Bucuresti, inclusiv autostrada A2 si drumurile nationale aferente.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si