Grupul Toyota Motor Corp., cel mai mare constructor auto japonez, a anuntat, marti, ca va rechema la service aproximativ 210.000 de autovehicule de teren Land Cruiser Prado vandute in intreaga lume, din cauza unor posibile probleme la puntea spate, informeaza Rompres.
       
Grupul nipon a anuntat, intr-un comunicat, ca autovehiculele vizate au fost produse in perioada aprilie 1996 - ianuarie 1999.
       
Aproximativ 100.000 de autovehicule afectate de aceasta retragere au fost comercializate in Japonia, iar restul de 110.000 de unitati au fost vandute in Australia, Europa si China.
       
Potrivit purtatorului de cuvant al firmei Toyota, Paul Nolasco, modelul Prado nu este vandut in America de Nord, cea mai mare piata auto din lume.
       
Toyota a informat ca ar putea aparea unele probleme la puntea spate a modelului Land Cruiser Prado in cazul in care autovehiculul ruleaza la viteze mari pe drumuri accidentate, in cel mai rau caz putandu-se desprinde o roata. Pana in prezent au fost raportate un numar de trei astfel de accidente, insa nimeni nu a fost ranit

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »