Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a inregistrat pe 11 februarie un numar de 525 de solicitari de taxi la comanda, efectuate de pasagerii sositi pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti, prin intermediul help-deskurilor amplasate in Terminalul Sosiri.

De la intrarea in functiune a noului sistem de taximetrie, numarul solicitarilor de taxi la comanda a crescut in mod constant, in primele 12 zile inregistrandu-se peste 4.200 de comenzi.

Reorganizarea activitatii de taximetrie la AIHCB a fost realizata in data de 1 februarie 2013, avand in vedere extinderea gamei de servicii oferite pasagerilor aeroportului, care astfel pot utiliza serviciile de taxi la comanda, la orice companie de taximetrie.

Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) a implementat un nou sistem de organizare a taxiurilor din fata terminalului de sosiri, oferind acces pe estacada si masinilor chemate la comanda, cu tarif de 1,39 lei/km. Pana acum pasagerii puteau gasi in fata aeroportului doar taxiuri cu tarif de 3,5 lei/km.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Se dubleaza numarul de taxiuri pe Aeroportul Otopeni