A doua editie a Sport & Adventure Motor Show (SAMS) a inceput ieri in Piata Constitutiei.
Automobilele sport si 4x4, motocicletele, bicicletele, echipamentele si ambarcatiunile de lux au fost atuurile de deschidere ale SAMS 2006. Evenimentul este organizat o data la doi ani de AMC APIA Expo, compania care se ocupa de desfasurarea Salonului International de Automobile Bucuresti.

“Salonul apare ca raspuns la nevoia de informare a publicului, intr-un moment in care situatia vinzarilor de pe aceasta piata cunoaste o adevarata explozie”, au spus reprezentantii companiei organizatoare.

Peste 20.000 de vizitatori sint asteptati la acest Salon, potrivit estimarilor APIA. In cadrul SAMS 2006 au fost expuse aproximativ 60 de marci, pe o suprafata de 5.000 de metri patrati. Ultima zi de desfasurare a evenimentului este 21 mai.

Noutati pe toate fronturile

La capitolul premiere, Volkswagen a bifat cu modelul sport Eos, iar Subaru s-a prezentat cu SUV-ul Impreza STI. Firma CEMI a venit cu doua premiere: modelul CEO - un SUV 4X4, si modelul Easy, care este un scuter acoperit. Cei de la Eurosport DHS au scos in fata bicicletele cu frina fata si spate, in timp ce firma Romanian Hobby Center a expus avionul ultrausor Zephyr 2000. Tot la capitolul premiere a fost trecut si Walker Bay, o ambarcatiune usoara, expusa de Black Sea Magic.

Capitolul modele noi a fost adjudecat de Toyota cu RAV 4, Volvo cu S40, care beneficiaza de un nou motor diesel de 180 de cai-putere, Volkswagen Cross Polo, scuterele GoPop, ATV-urile Polaris Predator si Sportman, precum si masinile Microcar.

Bogdan Ivanciu, director de vinzari in cadrul Reva Romania, a declarat ca din momentul lansarii marcii Microcar pe piata romaneasca, in februarie 2005, si pina in prezent au fost comercializate 13 unitati.

Modelele MC1 si MC2 dispun de un motor in doi cilindri, o capacitate cilindrica de 505 centimetri cubi, iar viteza maxima este de 45 de kilometri pe ora, potrivit lui Ivanciu. Rezervorul masinii este de 16 litri, iar consumul mixt atinge 4 litri la 100 de kilometri. Pretul fara taxe al acestor modele depaseste 10.500 de euro. Automobilul se conduce fara carnet, iar virsta minima de la care iti este permis sa conduci aceasta masina este de 16 ani. Reva Romania este importatorul oficial al marcilor Microcar si GoPop.

Oferte de finantare

Companiile Interauto, unic importator autorizat al autovehiculelor Ssangyong in Romania, si Inter Motorcycle, importatorul motocicletelor Honda, reprezinta AutoItalia Group la cea de-a doua editie a SAMS 2006.

Sursa: http://www.cotidianul.ro/index.php?id=5305&art=12805&cHash=7a6e75d8ed

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
20 de festivaluri de muzica la care sa mergi vara asta