BMW nu-si doreste sa continue colaborarea cu dealeri care nu gandesc ca niste antreprenori.

Acesta a fost mesajul lui Micheal Ganal, reprezentantul consiliului de administratie BMW care se acupa de vanzari si marketing. El a facut aceste comentarii in timp ce asista la un eveniment sponsorizat de companie la lacul Como, Italia.

Nu a precizat insa cati dealeri BMW vor fi afectati.

Profiturile sunt in scadere la dealerii independenti BMW din Germania. Asociatia de dealeri sustine ca 38% dintre dealerii BMW din Germania pierd bani. Cele 8 procente care le revin dealerilor la majoritatea modelelor BMW ii nemultumesc.

Ganal a afirmat ca acei dealeri care nu se pot impaca cu prevederile curente "nu au destul spirit antreprenorial".

De asemenea el s-a exprimat dur la adresa dealerilor care ofera discount-uri mari - Vehiculele BMW "sunt destul de bune incat sa nu aiba nevoie de discount-uri imediate". A mai adaugat si ca pentru a avea succes nu trebuie sa ai doar un mecanic bun ci si dealeri care "sa investeasca in brand".

Peter Enders, purtatorul de cuvant al asociatiei dealerilor a anuntat recent investitii cuprinse intre 40,000 si 70,000E per dealer alocati pentru imbunatatirea serviciilor oferite. De asemenea din aceasta strategie face parte si noul concept de ospitalitate cu scopul de a crea o atmosfera mai primitoare la dealer.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri