Chevrolet prezinta la Geneva versiunea facelift a SUV-ului Captiva, care va ajunge in Romania spre finalul anului, alaturi de SUV-ul de mici dimensiuni, Trax.
Chevrolet Captiva facelift aduce modificari ale partilor din spate si din fata, inclusiv lampi spate noi cu LED-uri, tevi de esapament unghiulare cromate si o bara de protectie restilizata. Bara de protectie fata este acum mai joasa, incluzand o grila noua, tip plasa metalica, precum si proiectoare de ceata restilizate. Noile jante din aliaj de 18 inch confera un aspect impunator modelului Captiva.

Echiparile superioare ale modelului Captiva vor oferi functia de pornire si acces fara cheie. La interior, autovehiculul va dispune de tapiterie pentru scaune din materiale textile noi (specificatii pentru versiunile de echipare superioare: scaune din piele) si ornamente restilizate pe panoul de instrumente. Sistemul de climatizare cu doua zone, pachetul de iluminare ambientala si scaunele spate incalzite asigura un confort sporit pentru anumite versiuni de echipare.

Cu o capacitate maxima de sapte locuri si functii de confort suplimentare, autovehiculul Captiva restilizat este un SUV tipic, dedicat familiilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri