O expozitie cu 15 exemplare Rolls-Royce, produse intre anii 1907 si 2012, a fost deschisa joi, 21 martie, in Muzeul BMW din Munchen Germania. Cel mai rar exemplar, si probabil cel mai scump, apartine omului de afaceri roman Ion Tiriac, care a inchiriat celor de la BMW Group automobilul, potrivit 0-100.ro.
Expozitia a fost deschisa in aceasta data pentru a marca zece ani de cand marca britanica Rolls-Royce a fost preluata Grupul BMW. Este pentru prima data cand in Muzeul BMW este inclusa o alta marca.

Totodata, in acest an Rolls-Royce implineste 150 de ani de existenta.

Expozitia Rolls-Royce din Muzeul BMW va fi deschisa timp de un an, pana la sfarsitul lunii martie din 2014, a anuntat producatorul auto.

Masina cea mai rara, un Rolls-Royce Phantom IV din 1952, este cea care apartine omului de afaceri roman. Automobilul a fost produs in doar 17 exemplare, dintre care 16 au trecut testului timpului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri