Salonul Auto Bucuresti a facut si anul acesta un mic pui, specializat in sport si aventura, desfasurat in aer liber, in Piata Parlamentului. Importatorii au adus in fata bucurestenilor toata gama de produse care se poate lauda cel putin cu o trasatura sportiva.
Compania specializata in expozitii a Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, AMC APIA Expo, aceeasi care s-a ocupat de organizarea SIAB, a pus la cale saptamana trecuta a doua editie a SAMS, Sport & Adventure Motor Show.

Denumirea nu a fost nici pe departe exagerata, atata timp cat exponatele au fost atat motociclete, ATV-uri, masini de teren, cat si barci, cu sau fara motor, si chiar cu panze. Miile de bucuresteni au fost atrasi inclusiv de evenimentele care au condimentat show-ul, incepand cu lansarea de parasutisti, ridicarile cu balonul cald, cursele de karting, demonstratiile de aeromodele si parapanta si chiar jocurile cu masinute teleghidate.

Noutati off-road

Principalii importatori de automobile de teren sau sportive si-au prezentat ultimele modele, astfel ca vizitatorii au putut admira noul Rav4 de la Toyota, alaturi de Hilux si Land Cruiser, ultima generatie a uriasului Hummer, Volvo a expus SUV-ul XC90, iar Ssang Yong a venit cu Rodius si Kyron, cele mai noi 4x4 intrate in gama.

Nu au lipsit popularele Subaru Impreza, cu ultima versiune STI, noul Cross Polo de la Volkswagen, importatorul Porsche Romania prezentand in avanpremiera si noul coup-cabrio EOS. Majoritatea expozantilor au avut, pe perioada salonului, oferte speciale de preturi, sub forma de reduceri sau dobanzi speciale la cumpararea prin leasing.

Barci, avioane si motociclete

Nici motocicletele nu au facut nota discordanta, mai ales ca multe dintre modelele expuse au sosit direct de la un alt salon, cel dedicat acestui tip de vehicule, vizitatorii avand ocazia sa revada modele celebre de la Honda sau Kawasaki, impreuna cu ATV-uri de toate categoriile, si chiar buggy-uri tot-teren.

Sectiunea destinata ambarcatiunilor a facut un drum si mai scurt, expozitia dedicata acestora din Piata Revolutiei mutandu-se, practic, cativa kilometri, in Piata Parlamentului. Se poate spune ca barcile au atras cel mai mult atentia bucurestenilor cu bani, cateva exemplare fiind pe punctul de a deveni proprietatea pasionatilor de sporturi nautice. Una dintre atractii a constituit-o avionul ZEPHYR 2000, un aparat ultrausor, cu un pret comparabil cu al unei masini de lux, destinat zborurilor de agrement.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri