Hyundai a prezentat imagini exterioare ale conceptului Sport Coupe HND-9, cu tractiune spate si un motor de 3.3 litri GDi 370 CP, cu transmisie automata in 8 trepte.

HND-9 va avea premiera mondiala pe 28 martie in cadrul Salonului Auto de la Seoul.

“HND-9” reprezinta evolutia filosofiei de design Hyundai “sculptura fluida”. Conceptul noului model a fost dezvoltat de catre Centrul de Cercetare si Dezvoltare Hyundai Motor Group din Namyang, Coreea, iar HND-9 prezinta detalii stilate in fiecare element de design, generand un aspect premium.

Liniile caracterului fluid, dar in acelasi timp aerodinamic, pornesc de la baza farurilor fata si se opresc la portbagaj. Caroseria voluminoasa si puternica, grila hexagonala, extinsa si proeminenta a radiatorului evidentiaza imaginea performanta a acestui concept.

Mai mult, portierele tip “fluture”, liniile spiralate amplasate in apropierea farurilor, care stralucesc discret in caroseria argintie, dubla teava de esapament si designul unic al farurilor fata si sapte ofera modelului un aspect futurist.

Hyundai HND-9

Date tehnice Hyundai HND-9

Motor turbo - 3.3 litri GDi
Transmisie automata de 8 trepte
370 CP
Ampatament: 2.820 mm

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri