Dupa ce ne-a abordat brusc cu cifrele ametitoare atasate caracteristicilor tehnice ale lui Cayman S, Porsche a hotarat sa taie S-ul din coada numelui modelului si sa lanseze o versiune mai cuminte.
Porsche lanseaza in aceasta vara modelul Cayman. Versiunea de baza, fara S. Mai putine accesorii, mai putini cai si mai putine sisteme de asistenta la rulare permit coborarea stachetei pretului cu 12.000 de euro. Deloc de ignorat, nu-i asa?

In comparatie cu Cayman S, noul model scade la: pret, cilindree (mai putin cu 700 cc pentru boxer), putere (50 CP sunt taiati de pe lista) si viteza maxima (minus 17 kilometri pe ora). Singurele valori la care Cayman creste sunt acelea ale acceleratiei: mai mult cu 0.7 secunde pentru 0-100 km/h.

Motorul, un boxer cu 6 cilindri de 2.7 litri, scoate 245 de cai putere si ajunge la un cuplu maxim de 273 Nm intre 4600 si 6000 rpm. Acesta este acompaniat de o cutie de viteze cu cinci rapoarte.

Porsche Cayman poate ajunge la 258 km/h, poate accelera de la 0 la 100 km/h in 6.1 secunde iar consumul mediu anuntat de constructor este de 9.3 litri/100 km.

Noul model (jantele de 17 inch sunt incluse in dotarea de serie) va intra pe piata in luna iulie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri