Goodyear anunta lansarea anvelopei EfficientGrip Compact, disponibila in 26 de dimensiuni de la 13 la 15 inch, special proiectata pentru masini mici, de oras.
Majoritatea dimensiunilor noii anvelope au primit un grad B la aderenta pe carosabil umed si un grad C la rezistenta la rulare.

Greutatea anvelopei EfficientGrip Compact este redusa cu pana la 5% fata de predecesoarea sa, anvelopa Goodyear DuraGrip.

Noua anvelopa prezinta o noua forma rotunda a cavitatii. Cand o anvelopa ruleaza pe suprafete cu carosabil umed, apa are tendinta sa se acumuleze in fata ei. O cavitate semnificativ rotunjita reduce acumularea de apa in fata anvelopei pentru a reduce riscul de acvaplanare. Cavitatea permite cresterea petei de contact a anvelopei in timpul franarii: odata cu cresterea petei de contact, mai multe margini ale anvelopei pot taia apa. Astfel sunt sapate santuri de apa in timp ce este mentinut contactul cu drumul in partea centrala a anvelopei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri