Salonul Auto Moto din Piata Constitutiei, care se deschide pe 3 aprilie, va avea expuse modele de la 20 de marci de masini, iar cele mai noi vor fi Chevrolet Camaro Cabrio si Citroen DS3 Cabrio.
Marcile prezente la salonul auto sunt Abarth, Alfa Romeo, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki, Volvo.

De asemenea vor fi expuse si 7 marci de motociclete si scutere, Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Huqsvarna, Kawasaki, Triumph.

Noutatile Opel sunt SUV-ul Mokka si modelul mini ADAM, cu mai multe niveluri de personalizare, ADAM JAM (funky), ADAM GLAM (chic) si ADAM SLAM (sportiv).

Motoboom va prezenta anul acesta, in premiera nationala, ultimele modele de motociclete de la Aprilia (RSV4 APRC Factory ABS), Kawasaki (Z1000 SE, Z800 ABS, ZX636 Ninja ABS, ZX300R Ninja) Triumph (Trophy SE ABS, Explorer XC ABS, Street Triple 675 R ABS, Rocket RIII Roadster).

Motor Side se prezinta la Salonul Auto Moto cu atv-uri si side-by-side-uri de la Polaris si ArcticCat si expune, in premiera la SAM, noul model 2013 Polaris Scrambler XP 850 H.O. (850 cmc / 77CP, servodirectie, amortizoare FOX etc).

In noaptea de vineri spre sambata, pe Bulevardul Libertatii, isi vor ocupa locurile rezervate masinile din categoriile sport, luxury, old timer, tunate, etc, pentru a participa la concurs pentru titlul de “Best Car of show”, desemnat pe baza votului vizitatorilor Salonului Auto Moto Bucuresti. In mod similar, posesorii de motociclete deosebite vor intra in concurs cu motoarele lor, pentru titlul suprem “Best Moto of show”, in baza votului vizitatorilor.

Noaptea alba a comunitatilor auto si moto, sambata spre duminica, cu foc de tabara si muzica folk, fara amplificatoare audio, va reuni pe toti pasionatii de masini si motoare, atat vizitatori cat si expozanti. Iar in zilele de sambata si duminica, pe Bulevardul Libertatii vor avea loc demonstratii de cascadorie moto.

De asemenea, in zilele de 6 si 7 aprilie pe bulevardul din fata Palatului Parlamentului se va organiza un circuit de karting.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri