Daca noua fata a lui TT nu v-a convins pe deplin, nu trebuie decat sa asteptati finalul anului viitor, cand nemtii arunca in lupta versiunea sport a acestui model.
Fanii marcii Audi si cei care au asteptat cu interes lansarea fastuoasa a noului TT vor fi foarte bucurosi sa afle faptul ca la sfarsitul lui 2007 cele patru inele vor aparea pe versiunea RS a modelului german.

Motorul de 3.2 litri si 250 de cai putere care echipeaza actualul TT va fi abandonat in favoarea unui V6 de 3.6 litri care va ajunge la 350 de cai. Acesta ii va permite lui TT RS sa ajunga la suta de kilometri pe ora in circa 5 secunde. Cei interesati vor putea opta pentru o cutie DSG cu sase rapoarte.

Evident, noul model va dispune de sistemul de tractiune integrala Quattro. Daca zvonurile se vor confirma, noul TT RS va deveni, din punct de vedere estetic, cel mai agresiv model Audi din toate timpurile. Viteza maxima a vitorulul model german va fi limitata electronic la 250 de km/h.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri