Producatorul de componente auto Compa Sibiu (CMP) estimeaza venituri in scadere cu 8% in acest an, de la 519,2 milioane lei la 476 milioane lei, si un profit net in coborare de la 22,4 milioane lei la 19,3 milioane lei.
Compania prognozeaza pentru acest an cheltuieli de 452 milioane lei, mai mici cu 8% fata de nivelul din 2012, potrivit unui raport remis Bursei, potrivit Mediafax.

Producatorul de componente auto estimeaza afaceri in scadere cu 8% in 2013, de la 504 milioane lei la 462 milioane lei.
Situatiile financiare pentru anul 2012 si bugetul de venituri si cheltuieli pentru acest an au fost aprobate luni de actionarii companiei.

Actionarii au mai decis ca pentru anul trecut nu vor fi distribuite dividende. Totodata, a fost aprobat programul de investitii din acest an, in valoare de 42,7 milioane lei.

Compania are un capital social de 21,8 milioane lei, controlat in proportie de 54,6% de Asociatia Salariatilor Compa.

Cel mai recent transfer cu actiunile Compa, listate la BVB, a avut loc la 26 aprilie, la pretul de 0,478 pe unitate, in scadere cu 2,25% fata de referinta. La aceasta cotatie, capitalizarea companiei se ridica la 104,5 milioane lei (24,2 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri