Auto Italia Group a mutat showroom-ul marcii premium Infiniti de la parterul City Gate Tower din Piata Presei Libere in Colentina. Centrul Infiniti Bucuresti, inaugurat in martie 2010, a fost la deschidere cel de al 27-lea showroom al marcii japoneze in Europa.
Showroom-ul Infiniti din Piata Presei Libere a avut o suprafata de 585 metri patrati si a necesitat o investitie de 600.000 de euro in mobilierul contemporan imbracat in lemn natural si alte elemente concepute si produse special in Europa pentru Infiniti.

Noul showroom Infiniti s-a mutat in complexul auto integrat din Colentina, inaugurat de Auto Italia in octombrie 2009 pentru marcile Fiat, Fiat Professional, Lancia si Alfa Romeo, in urma unei investitii de 5 milioane de euro.

Complexul auto integrat din Colentina are o suprafata de peste 4.400 de metri patrati, din care 2.600 mp sunt showroom-ul, cu service si piese de schimb.

Marca Infiniti este reprezentata in Romania de Japan Motor Brands, parte a grupului Auto Italia.

In 2010, Infiniti a adus in gama de motorizari din Europa motorul V6 diesel de 3,0 litri 238 CP, primul motor diesel din istoria de 20 de ani a marcii.

Tot in 2010, Infiniti a lansat si cel de-al saselea model al marcii, Infiniti M, disponibil atat in versiunea pe benzina, cat si in noua versiune 3,0 diesel.

Vanzarile Infiniti in Romania au scazut de la 82 de unitati in 2010, la 15 unitati in 2011 si 25 de unitati in 2012.

Cei mai buni ani pentru Auto Italia au fost 2007 si 2008, cand vanzarile marcilor din grup in Romania depaseau 16.200 de autovehicule. Anul trecut, inmatricularile de masini noi ale marcilor din grupul Auto Italia nu au depasit 1.300 de unitati (excluzand pe cele ale Fiat Professional).

Auto Italia Group este detinuta din 2011 de Levi Group, din Israel, al carui proprietar este omul de afaceri Michael Levy. Compania Levi Group opereaza la nivel international in domeniul naylonului prin firma NILIT iar in domeniul auto isi desfasoara activitatea in Israel prin Mediterranean Car Agency (MCA), importatorul Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia si Abarth inca din anul 1950.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri