Premierul Victor Ponta a declarat ca a primit de la ministrul Dan Sova lista cu cei inscrisi in competitia pentru realizarea autostrazii Pitesti-Craiova, el aratand ca de executarea acesteia sunt interesate cinci consortii.
"Incepe dialogul competitiv. Astazi mi-a adus ministrul Dan Sova si m-am bucurat foarte tare lista cu cei inscrisi pentru Pitesti-Craiova si sunt cinci consortii interesate de a executa Pitesti-Craiova. Ăsta e un semn foarte bun", a spus Ponta, scrie Mediafax.

CNADNR a anuntat in luna martie ca vrea sa contracteze prin concesiune constructia si operarea tronsonului Craiova - Pitesti, proiect estimat la 9 miliarde de lei, cu TVA (2 miliarde de euro), care va fi realizat ca drum expres sau autostrada, termenul limita pentru depunerea candidaturilor fiind miercuri.

Ponta a precizat ca de realizarea autostrazii Brasov-Comarnic sunt interesate patru consortii care s-au inscris, aici trecandu-se deja la faza dialogului competitiv.

Ofertele pentru preselectie la dialog competitiv pe autostrada Brasov-Comarnic au fost depuse la finele lunii februarie, pe lista fiind inscrise compania China Communications Construction si asocierile Spedition UMB-Tehnostrade, Vinci - Strabag - Aktor si Impregilo - Salini.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si