ALD Automotive, companie de leasing operational care are in administrare peste 7.000 de masini, a vandut online in trei ani 4.000 de autovehicule second-hand prin platforma de licitatii ALD Carmarket.

De la lansarea platformei de licitatii inchise, in martie 2010, dealerii si comerciantii de masini uzate cumpara online autovehiculele ALD Automotive returnate la finalul contractelor.

In primele 5 luni ale anului, 524 de masini uzate au fost vandute catre 112 cumparatori, iar 92% dintre acestea au fost achizitionate online de catre dealeri si comercianti reprezentand piata locala si cea de export.

2013 a adus deja o crestere de 37% a utilizatorilor activi care participa la licitatii, fata de numarul acestora inregistrat la finalul lui 2012 si a contribuit la atingerea unui numar mediu de 15 zile de stocare pentru o masina uzata.

Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive este un joint venture al grupului ALD Automotive si BRD – Groupé Société Générale. ALD Automotive a lansat in mai 2010, sub brandul ALD Carmarket, platforma online de licitatii inchise destinata promovarii si vanzarii autovehiculelor uzate returnate la finalul contractelor de leasing operational.

Sursa foto: ALD Automotive

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Firea, despre licitatia de tramvaie: Nu exista nicio neregularitate