Autorii acestei splendori sunt germanii de Novitec Rosso, cei care au profitat la maximum de unul dintre cele mai frumoase modele ale celor de la Ferrari.

Cea mai noua creatie a tunerilor germani de la Novitec Rosso este intrepretarea proprie a modelului Ferrari F430. Toate elementele aditionale - partea frontala, amanuntele laterale difuzorul posterior de aer - au fost dezvoltate intr-un tunel aerodinamic.

Sub ceea ce este vizibil, lista adaugirilor continua. Sunt oferite diferite optiuni pentru suspensie, incluzand aici un kit care include amortizoare dublu-ajustabile. Novitec Rosso F430 dispune de jante de 19 si 20 de inch, cu cate 5 spite si pneuri Pirelli 255/30 si 345/25. Evident, sistemul de franare nu au scapat nici ele nemodificat, modelul primind un set de frane ceramice realizate de Brembo.

Cireasa de pe tort este reprezentata de compartimentul motor: un sistem de supraalimentare in doua trepte care ii permite bolidului sa ajunga la 636 de cai putere, numai buni pentru un timp de accelarare 0-100 km/h in 3.7 secunde. Despre viteza, numai de bine: cea maxima ajunge la valoarea de 320 de kilometri pe ora. Interiorul modificat al modelului include scaune sport cu greutate redusa si un volan de tipul celor utilizate de pilotii profesionisti in curse.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Primele teste pe oameni ale vaccinurilor contra coronavirus, din aprilie
Setari Cookie-uri