Fanii Leon-urilor puternice pot rasufla usurati. A mai ramas o luna si jumatate pana cand constructorul spaniol va lansa cea mai puternica versiune a modelului: Cupra
18 iulie va fi ziua in care Seat va prezenta publicului noul Leon Cupra. Noua versiune va fi ceva mai dinamica decat Leon FR si va aduce cu sine varianta mai potenta a motorului Turbo FSI de 2.0 litri (240 CP).

Leon Cupra va concura astfel cu Astra OPC pentru tilul de cel mai potent hatchback cu tractiune pe fata de pe piata. Cupra nu este singurul reprezentant de acest gen al grupului german care iese in lume in acest an, urmatorul fiind mult asteptatul Audi S3, pentru care va fi rezervat acelasi motor, completat insa de un sistem de tractiune integrala.

Mai multe detalii si preturile pentru noul Leon Cupra vor fi disponibile la data lansarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri