Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, luni dupa-amiaza, circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov spre Bucuresti a fost deviata pe DN 1 A, pe ruta Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, scrie Mediafax.

Traficul pe DN 1 a inceput sa se desfasoare ingreunat inca de dimineata in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, intrucat mii de turisti care au petrecut minivacanta de Rusalii la munte revin in Capitala. Traficul in zona respectiva este ingreunat si din cauza conditiilor meteorologice, la munte plouand abundent.

Potrivit sefului Politiei Rutiere Prahova, comsiarul sef Stefan Crivat, mai multe echipaje ale Politiei actioneaza pentru fluidizarea traficului la principalele intersectii din Azuga, Busteni, Sinaia si Comarnic.

Traficul rutier pe sensul de urcare catre munte nu a fost deviat.

Politia Rutiera le recomanda soferilor sa circule cu prudenta, intrucat in unele zone carosabilul este acoperit cu apa si se scurg aluviuni de pe versanti.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cum ajunge apa potabila la robinetul bucurestenilor