Maserati a lansat in Romania cea de-a sasea generatie a modelului Quattroporte, care in versiunea GTS de 530 CP costa 153.000 euro cu TVA
Maserati Quattroporte, disponibil in trei versiuni, S, SQ4 si GTS, este un concurent pentru Panamera Turbo.

Cel mai puternic Quattroporte, GTS, are un motor de 3,8 litri benzina si atinge 100 km/h in 4,7 secunde. Viteza maxima este de 307 km/h.

Urmatorul model Maserati va fi lansat in Romania in septembrie, un sedan sport de mici dimensiuni cu 4 usi, denumit Ghibli, la un pret de peste 68.000 euro cu TVA. Productia Ghibli a demarat in iunie la Torino in Italia.

Ghibli are un design mult mai sportiv comparativ cu noul Quattroporte si va fi disponibil cu doua motoare turbo V6 de 3.0 litri, cu o transmisie automata in opt trepte, atat cu tractiune spate, cat si cu noul sistem de tractiune integrala Q4.

Totodata, Ghibli va fi primul model marca Maserati ce urmeaza sa fie propulsat de un motor turbo-diesel V6 de 3.0 litri.

Ghibli va juca un rol semnificativ in planul de crestere Maserati, plan conform caruia Maserati doreste sa atinga 50.000 de unitati vandute anual pana in 2015.

AutoItalia a vandut anul acesta trei modele Maserati, un GranTurismo, un GranCabrio si un Quattroporte generatia anterioara.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri