Soferii care nu isi vor plati amenzile in 30 de zile risca sa presteze munca in folosul comunitatii. Asa prevede un proiect de lege pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), potrivit Adevarul.ro.
De asemenea, mai marii de la Interne spun ca daca proiectul de lege va primi vot favorabil, in curand soferii vor primi amenzile prin posta si vor fi obligati sa semneze confirmarea de primire.

Astfel, proiectul de lege prevede ca, daca un sofer refuza sa ridice plicul cu amenda de la Posta sau refuza sa semneze confirmarea de primire a plicului la domiciliu, atunci o copie a amenzii va fi afisata in plic inchis la domiciliul soferului contravenient.

Mai mult, daca adresa contravenientului nu mai este valabila, plicul cu amenda se va afisa la avizierul Primariei localitatii respective.

Citeste mai mult despre acest subiect pe Adevarul.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri