Maybach 57 S este o masina mai puternica decat modelele anterioare, dar mult mai manevrabila. Mercedes-Benz este constructorul Maybach, model care concureaza pe o piata exclusivista alaturi de branduri auto de lux, cu mare traditie, precum Rolls-Royce Phantom sau Bentley Arnage.

Maybach este prezent pe piata in doua versiuni, de acum sportivul 57 S si gigantul 62. Motorul limuzinelor poarta, bineinteles, marca Mercedes. Cumparatorul are la dispozitie oricare dintre facilitatile de lux ce pot fi gasite intr-un automobil de aceasta clasa: inchiderea automata a usilor din spate sau sampanie racita in frapiera de argint.

Chiar daca pare neverosimil, micul 57 are o lungime de 5,73 metri, iar modelul 62 masoara nu mai putin de 6,16 metri. Maybach 57 Special este dotat cu o inima de 6 litri, cu 12 cilindri in V, ce dezvolta 604 cai putere. Pe langa manevrabilitatea superioara si tinuta de drum eleganta, S are cu 61 de cai putere mai mult decat modelul anterior. 57 S poate ajunge la 100 km/h in doar 4,9 secunde, insa viteza de top este limitata electronic la 250 km/h.

57 S dispune de o cutie de viteze automata cu cinci trepte si posibilitatea de a accesa doua module: Sport sau Confort. Computerul de bord stie sa adapteze schimbarea treptelor dupa stilul ce condus al soferului.

S 57 este incaltat cu jante de 20 de inci ce se continua cu o suspensie sport revizuita.

Sistemele de control al stabilitatea si controlul tractiunii sunt ajutate de noua suspensie sa asigure o tinuta de drum sportiva crescandu-i gradul de manevrabilitate.

Disponibil in argintiu si negru, 57 S are o grila fata redesenata, cu un aspect total exclusivist, iar interiorul contine insertii de fibra de carbon, lemn si piele. Scaunele pot fi imbracate in piele alba sau neagra. Ca si predecesorii sai 57 S, impresioneaza prin habitatul luxos care contine nu mai putin de 10 airbaguri.

Ca model standard Mercedes ofera sistemul de parcare asistata care contine senzori de proximitate, dar si o camera video montata pe manerul portbagajului. Optional 57 S ofera pachetul Business care poate transforma limuzina intr-un adevarat birou pe roti.

Tot standard, 57 S contine un sistem de suspensie pe perna de aer care poate inalta sau micsora garda la sol in functie de dorinta soferului sau de drum. Masina este dotata cu sistemul electronic antilock braking care actioneaza separat pe fiecare roata.

Pentru clientii ce doresc sa isi construiasca masina in stilul propriu, Mercedes pune la dispozitie un simulator si o intreaga paleta de culori, piele si mostre de lemn de esenta rara. Cu o cadenta de doua masini pe zi, construite manual, de la comanda la produsul finit, doritorii trebuie sa astepte aproximativ cinci luni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri