Nimic nu poate impresiona mai mult decat un Q7 de 571 de cai putere si 720 Nm. Exact aceasta este si ideea tunerului german Nothelle, care a pus ideea in practica.
Daca vecinul dumneavoastra tocmai si-a cumparat un Mercedes G55 AMG nou nout si Cayenne-ul pe care il aveti in garaj pierde la competitia performantelor din cartier, aveti o singura solutie. Cumparati-va un Audi Q7 4.2 V8 (e acelasi model pe care il are Beckham, deci castigati si la capitolul imagine) si trimiteti-l la germanii de la Nothelle. De aici, se ocupa ei de problema...

Conceptia acestora despre masini e foarte simpla: biturbo sau nimic. Rezultat: puterea face un salt de 221 de cai, ajungand la 571 CP, in timp ce cuplul maxim creste si el cu 280 de unitati pana la 720 Nm. Valorile performantelor sunt necunoscute, insa ele devin, fara dubiu, suficiente. In final, ramane imaginea: agresiva si masiva, departe de calmul liniilor gratioase ale Cayenne-ului, de exemplu.

La nivelul preturilor, vorbim de cei aproape 80.000 de euro, cat costa masina initial, plus 20.000 de euro munca inginerilor de la Nothelle. Asta ca sa nu mai zica nimeni ca viata este ieftina si frumoasa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri