Toate autoturismele care circula in Europa ar putea fi echipate cu dispozitive care nu le da voie sa depaseasca 110 km/h, potrivit noilor masuri de siguranta rutiera ale UE care au ca scop reducerea deceselor cauzate de accidente rutiere cu o treime, scrie Telegraph.co.uk.
Autoturismele noi ar putea fi dotate cu camere care pot citi indicatoarele de limitare a vitezei si aplica in mod automat franele atunci cand viteza este depasita.

Pentru a fi pus in practica planul si masinile vechi vor trebui sa ajunga la service pentru montarea unei camere care sa citeasca semnele de circulatie.

Anual peste 30.000 de persoane mor pe soselele din Europa.

TOP: 10 tari din Europa unde esti in pericol pe sosea. Muntenegru - locul 2Ce opinie aveti? Cum vi se pare aceasta propunere?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri