Compania de leasing operational LeasePlan marcheaza aniversarea a 50 de ani printr-un concurs de consum cu o masina pe benzina care va parcurge peste 20.000 de kilometri si va trece prin 25 de tari.

In Romania, masina va ajunge pe 13 septembrie. Echipele sunt formate din angajati LeasePlan.

Automobilul, dotat cu sistem avansat telematic Bosch, va inregistra traseul si consumul, aceste detalii putand fi urmarite in timp real pe site-ul LeasePlan.

„Toate autovehiculele devin din ce in ce mai eficiente din punct de vedere al consumului, dar depinde si de conducatorul auto sa faca diferenta, prin stilul de condus. Acesta joaca un rol important in a maximiza beneficiile oferite de cele mai noi tehnologii“, a afirmat Bogdan Apahidean, director general LeasePlan Romania.

Masina aniversara a pornit la data de 2 septembrie din Olanda si urmeaza traseul: Danemarca, Norvegia, Suedia, Finlanda, Rusia, Polonia, Slovacia, Ungaria, Romania, Turcia, Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Franta, Elvetia, Austria, Cehia, Anglia, Irlanda, Belgia, Luxemburg, Germania si in final se va intoarce in Olanda pe 7 octombrie, la LeasePlan Corporation N.V.

Citeste si:
Post-Brexit | Marea Britanie 'inchide robinetul' pentru strainii...
Post-Brexit | Marea Britanie...

Pe 23 februarie 1963, LeasePlan si-a inceput activitatea in Amsterdam, Olanda. Acum, dupa 50 de ani, LeasePlan este cea mai mare companie de management de flote la nivel mondial, administrand 1,3 milioane de autovehicule, cat si la nivel european, cu aproximativ 1 milion de autovehicule in administare. In Romania, compania este prezenta de peste 5 ani, in 2012 anuntand preluarea pozitiei de lider si pe aceasta piata.

La nivel local, LeasePlan Romania a anuntat la finalul primului semestru din 2013 o cifra de afaceri de 20,9 milioane de euro, in crestere cu 9,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Cum explica ANOFM faptul ca doar 200 de someri au gasit un job in strainatate
Setari Cookie-uri