Dupa ce Aston Martin DBS isi va face debutul in noul episod James Bond, constructorul britanic va construi o versiune de serie
Pe langa faptul ca cele doua exemplare Aston Martin prezenta in acest an la Le Mans vor purta numerele 007 si 009, pentru a face cunoscut noul episod al seriei James Bond in care DBS va fi unul dintre eroii principali, constructorul britanic ne mai face o surpriza. DBS va fi comercializat in serie limitata, incepand cu vara anului viitor.

Vor exista 300 de exemplare DBS, iar modelul va reprezenta un mix intre un DB9 de strada si un DBR de curse. Pretul se va situa undeva la nivelul sumei de 250.000 de euro.

Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit din luna ianuarie a anului viitor, viitorul DBS dispunand de motorul V12 al lui DB9 si imaginea lui DBR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri