TNT Productions Romania organizeaza, in perioada 14-16 iunie, la Sala Palatului, prima editie a expozitiei Auto Teknika, dedicata afacerilor din industria auto.

AutoTeknika 2006 este dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pentru tinichigerie si vopsitorie, de distribuire a combustibilului, precum si pieselor, accesoriilor si tuningului auto, informeaza un comunicat al TNT Productions.

Dezvoltarea economica din ultimii ani si cresterea veniturilor populatiei au dus la ridicarea volumului vanzarilor de autovehicule in Romania, care, la randul sau, a condus la o cerere mare de piese de schimb.

Multi producatori straini de piese auto din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Japonia, Franta si Suedia au construit uzine de productie in Romania, 24 de companii investind peste 600 de milioane de dolari in Romania.

La AutoTeknika 2006, firme din tara si din strainatate prezinta solutii GPS pentru Romania, softuri de navigare rutiera, DVD auto, sisteme de detectare camere radar prin GPS, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto, linii complexe de service auto.

In paralel cu expozitia se va desfasura o noua editie a forumului business-to-business specializat pe domeniul after-market, organizat de Trafic Media, forum ce va cuprinde doua conferinte, principalele teme de discutie fiind taxele si impozitele care se vor plati din ianuarie 2007, structura costului pe kilometru diferentiat pentru un operator roman de transport si pentru unul strain, noua legislatie europeana privind liberalizarea pietei auto, aplicata si in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri