TNT Productions Romania organizeaza, in perioada 14-16 iunie, la Sala Palatului, prima editie a expozitiei Auto Teknika, dedicata afacerilor din industria auto.

AutoTeknika 2006 este dedicata exclusiv echipamentelor pentru ateliere auto, pentru tinichigerie si vopsitorie, de distribuire a combustibilului, precum si pieselor, accesoriilor si tuningului auto, informeaza un comunicat al TNT Productions.

Dezvoltarea economica din ultimii ani si cresterea veniturilor populatiei au dus la ridicarea volumului vanzarilor de autovehicule in Romania, care, la randul sau, a condus la o cerere mare de piese de schimb.

Multi producatori straini de piese auto din Germania, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Japonia, Franta si Suedia au construit uzine de productie in Romania, 24 de companii investind peste 600 de milioane de dolari in Romania.

La AutoTeknika 2006, firme din tara si din strainatate prezinta solutii GPS pentru Romania, softuri de navigare rutiera, DVD auto, sisteme de detectare camere radar prin GPS, alarme, sisteme audio, video si accesorii auto, linii complexe de service auto.

In paralel cu expozitia se va desfasura o noua editie a forumului business-to-business specializat pe domeniul after-market, organizat de Trafic Media, forum ce va cuprinde doua conferinte, principalele teme de discutie fiind taxele si impozitele care se vor plati din ianuarie 2007, structura costului pe kilometru diferentiat pentru un operator roman de transport si pentru unul strain, noua legislatie europeana privind liberalizarea pietei auto, aplicata si in Romania.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si