Subaru Motors Trading este membra a unui grup de companii responsabile cu distributia produselor Subaru in zona balcanica si comercializeaza in Romania gama de modele ale producatorului japonez Fuji Heavy Industries, cu specificatii europene - Impreza, Legacy, Outback si Forester, a declarat joi directorul general al companiei, Stavros Kanonopoulos, cu prilejul inaugurarii primului complex integrat de vanzari, service si piese de schimb Subaru, in zona de nord a Capitalei, informeaza Rompres.

In toamna acestui an, compania va lansa pe piata romaneasca si modelul de teren Subaru B9 Tribeca, odata cu lansarea pe pietele europene.

Potrivit directorului de vanzari, Razvan Antoniu, strategia de dezvoltare pe piata autohtona se bazeaza in primul rand pe crearea unei retele de distributie conforma viziunii si standardelor Subaru. De asemenea, pentru scurtarea timpului de livrare, exista un stoc generos de produse in Zona Libera Piraeus (Grecia) si Zona Libera Giurgiu.

Pana la sfarsitul anului, reteaua de distributie Subaru in Romania va numara sase dealeri, a declarat pentru Rompres directorul de vanzari, Razvan Antoniu.

Acesta a precizat ca anul trecut au fost vandute in Romania 291 de automobile Subaru, cel mai popular model fiind Subaru Forester.